Kontaktuppföljning, fliken: Kontaktpersoner

Under fliken Kontaktpersoner registrerar du information om personer som du har varit i kontakt i de aktuella företagen. Detta ger dig överblick och gör det lättare att hitta de du ska prata med eller hänvisa till i olika sammanhang.

Den person som du markerar som Standard visas med fetstil högst upp i listan över kontaktpersoner. De personer som du eventuellt markerar som Inaktiva visas i grått längst ned i listan. Personer som varken är standard eller inaktiva visas i samma ordning som de registrerades.

Genom att klicka på Ny kan du lägga till nya kontaktpersoner och genom att klicka på Redigera kan du ändra på befintliga.

Raderar den markerade kontaktpersonen.

Klicka på knappen för att uppdatera kontaktpersonen med uppdaterad information från kontaktregistret.

Du har också möjlighet att skicka e-post till kontaktpersoner genom att klicka Skicka E-post.

Under listan visas de anteckningar som har registrerats på den valda kontaktpersonen. Klicka på knappen Utvidga anteckningsfält längst ned till höger för att maximera anteckningsfältet.

Tips! Du kan visa en kolumn för mellannamn genom att ange inställningen i användarinställningarna.

Kontaktuppföljning

Kontaktperson

Användarinställningar för kontaktperson