Kontaktuppföljning, fliken: Inköp

Fliken Inköp är bara aktiv om kontakten är registrerad som leverantör. På fliken kan du se vilka inköp som har gjorts från respektive leverantör. Fliken visar en översikt över de inköp som har registrerats mot kontakten. Du kan se beställningsnummer, leverantörens referens, summa, valuta, status, leveransdatum, beställningsdatum samt företagets referens. Du har även möjlighet att filtrera inköp med olika status.

Du kan snabbt och enkelt få en översikt över alla inköp som har gjorts från leverantören. Du kan också skapa nya inköp från fliken genom att klicka på Ny. Då öppnas inköpsmodulen och kontaktuppgifterna från kontaktkortet läggs automatiskt in på den nya inköpsordern.

Klicka på knappen för att uppdatera inköpsinformationen med information från inköpsmodulen.

Du kan även redigera en tidigare skapad inköpsorder genom att markera den och klicka på Redigera. Då öppnas den aktuella inköpsordern och du kan göra nödvändiga ändringar.

Tips! Rullgardinsmenyn Status på fliken Inköp fungerar som ett filter. Du väljer vad som visas i fönstret. Väljer du till exempel Varumottagning så visas endast de inköp som har denna status.

Mer information i Om inköpsmodulen.

Kontaktuppföljning

Inköpsorder

Kontaktperson