Kontaktuppföljning, fliken: Försäljning och fakturering

Fliken Försäljning och fakturering på kontaktkortet är endast tillgängligt för de kontakter som är markerade som kunder. Fliken visar en översikt över de order och fakturor som har registrerats på kontakten.

Det är möjligt att skapa nya order genom att klicka på Ny eller redigera genom att klicka på Redigera.

Du kan använda Ny-knappen som genväg till Försäljning och faktureringsmodulen. När du klickar på Ny öppnas automatiskt Försäljning och faktureringsmodulen med kontaktinformationen registrerad på ordern. Du kan med andra ord skapa nya order från fliken Försäljning och fakturering i kontaktmodulen.

Obs! Rullgardinsmenyn Status på fliken Försäljning och fakturering fungerar som ett filter. Det du väljer avgör vad som visas på fliken. Om du till exempel väljer Faktura visas bara fakturor som är registrerade på kontakten, inga andra affärstransaktioner som obehandlade order eller kreditnotor.

Kontaktuppföljning

Kontaktperson