Inköpsreservationer

Inköpsreservation betyder att du för en kund (säljorder) har reserverat en eller flera produkter på ett eller flera inköp från leverantör.

Fönstret visar alla reservationer av den här typen som har skapats. Reservationerna skapas i Order, ej levererade, Ordermodulen eller Inköpsmodulen.

Överst i fönstret hittar du flera urval som begränsar vilka inköpsreservationer som visas. Ändringar i filtren visas först när du klickar på Uppdatera eller använder funktionstangenten [F5]. Tillgängliga filter är:

Du kan även välja att begränsa listan så att endast reservationer på säljorder som är levererade eller som inte är levererade visas.

Tips! Genom att klicka på pilknappen till höger om Skapa aktiviteter kan du skräddarsy aktivitetslistan. Du bestämmer själv innehållet i aktiviteterna och i vilka moduler aktivitetsmallarna ska vara tillgängliga.

Se även:

Om Inköpsmodulen

Order, ej levererade

Reservera lagervaror/reservera vid inköp

Om lagermodulen

Aktivitetsmallar