Offertmall

Offertmallar skapas i offertregistret på samma sätt som en vanlig offert, men utan att ange någon kund. Du väljer status Offertmall i rullgardinsmenyn överst till höger på skärmen. Du kan senare skapa många offerter från mallen genom att överföra dem till en gruppoffert. Om du ska göra enskilda offerter kan det vare en god idé att kopiera en befintlig offert med hjälp av ikonen i verktygsfältet.

Obs! Offerter med status Offertmall bör inte förväxlas med offertdokumentmallarna som används vid utskrift av typen Offert, avancerad.

Läs mer om hur en offert skapas

Se även:

Offertmodulen

Gruppoffert

Utskrift av offert