Ta emot eDokument

Du tar emot eDokument direkt i inkorgen i Mamut Online. eDokument skickade via Visma AutoInvoice hittar du där.

Från inkorgen kan du behandla eDokumenten genom att koppla ihop dem med kontakter, godkänna dem, och till slut bokföra dem i Mamut Business Software. Du kan också välja att avvisa eDokument om det skulle vara något fel med fakturan. Läs mer om hur du behandlar mottagna eDokument här.

Se även:

Behandla mottagna eDokument

Om bokföring av eDkomument

Skapa och skicka eDokument

Om eDokument

Kom i gång med eDokument

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.