Regenerer ordrelinje(r)

I vinduet Regenerer ordrelinjer har du muligheten til å generere ønskede standardverdier for hele tilbudet/ordren eller for aktiv linje.

Det kan være behov for dette i tilfeller der det har vært prisendringer i prislister, der det har vært avgiftsendringer, endringer på hovedbokskonto mv.

Vær oppmerksom på at funksjonen kan regenerere Aktiv linje, det vil si den linjen i produktlinjene som er markert, eller Alle linjer på den aktuelle ordren/tilbudet som er åpnet.

For å regenerere ordrelinjer på et tilbud eller en ordre, åpner du ordren og klikker på ikonet Regenerer ordrelinjer i fanekortet Produktlinjer. Velg deretter ut hvilke elementer du ønsker oppdatert, og klikk OK.

Se også:

Opprette et tilbud

Tilbudsregisteret

Tilbudsmodulen

Tilbud, fanekortet Produktlinjer

Ordre, fanekortet Produktlinjer