Kontaktuppföljning, fliken: Offert

Fliken Offert på kontaktkortet är endast tillgängligt för de kontakter som är markerade som kunder. Fliken visar en översikt över offerter som har registrerats på kunden.

Offertlistan sorteras som standard efter datum, de nyaste överst. Du kan själv sortera listan genom att klicka på kolumnrubrikerna.

Genom att klicka här kan du skapa både vanliga och repeterande offerter. Nya offerter skapas genom att klicka på knappen Ny och därefter välja offerttyp från listan.

Klicka på Redigera för att öppna offertregistret där du kan redigera informationen kopplad till denna offert.

Klicka här för att uppdatera informationen om offerten som du har registrerat här eller i offertregistret.

Obs! Rullgardinsmenyn Status i fliken Offert fungerar som ett filter. Valet du gör här avgör vad som visas på fliken. Om du till exempel väljer Repeterande offert, kommer fliken endast att visa offerter med denna status.

Läs mer om Offert i Om offertmodulen.

Kontaktuppföljning

Hur skapa en offert

Kontaktperson