Standarddokument

På kontaktkortet kan du skriva ut flera olika dokumenttyper direkt till kontakten som du är inne på.

Med knappen Standarddokument i verktygsfältet överst på kontaktkortet kan du välja mall för standarddokument på den valda kontakten.

Så skapar du ett dokument:

1. Gå till Visa - Kontakt - Kontaktuppföljning.
  2. Klicka på knappen Standarddokument.
  3. Välj dokumentmall i listan till vänster.
  4. Välj vid behov Kontaktperson i rullgardinsmenyn.

5. Välj utskriftsformat i rullgardinsmenyn Skicka till.
  6. Klicka OK.

Dokumentet skrivs nu ut och alla kontaktuppgifter fylls i automatiskt.

Obs! Använder du standarddokument skapas det dokumentkort och dokumenten blir tillgängliga både i dokumentmodulen och via fliken Dokument i kontaktkortet.

Se även:

Om kontaktuppföljning

Om dokument

Om dokumentmallar

Hur redigeras en dokumentmall?