Hur skapas ett nytt dokument?

Visa - Dokument - Nytt dokument

Så här skapar du ett nytt dokument:

1. Välj Visa - Dokument - Nytt dokument.
  2. Klicka Ny.
  3. Skriv in en Rubrik.
  4. Välj Datum, Författare, Vår ref. och eventuellt Projekt.

5. Välj Typ, Program och Dokumentmall och ändra eventuellt Status.
  6. Skriv eventuellt in text på fliken Brödtext och Anteckning.
  7. Lägg till kontakter eller anställda på respektive flik. (Du kan hoppa över detta steg och istället göra ett urval med hjälp av guiden som öppnas när du klickar Skapa/koppla).
  8. Klicka Skapa/koppla för att skapa dokumentet.

Du har nu skapat ett nytt dokument. Dokumentet finns tillgängligt i Dokumentlistan och på fliken Dokument på valda kontaktkort.

Läs mer om hur dokument här:

Guide för att skapa ett dokument som ska kopplas till kontakter

Guide för att skapa dokument som kan kopplas till anställda

Se även:

Egenskaper för dokumentkortet

Dokumentlista

Om dokumentmallar

Om dokument