Regenerera orderrader

I fönstret Regenerera orderrad(er) kan du uppdatera önskade standardvärden för hela offerten/ordern eller för den aktiva raden.

Det kan finnas behov för att göra detta när det har varit ändringar i prislistan, avgifter eller på huvudbokskontot etc.

Var uppmärksam på att funktionen kan uppdatera Aktiv linje, det vill säga den linje i produktlinjen som är markerad eller Alla linjer  på den aktuella ordern/offerten som är öppen.

För att uppdatera orderrader på en offert eller en order öppnar du aktuell order och klickar på ikonen Regenerera orderrader på fliken Produktlinjer. Välj sedan vilka delar som du vill uppdatera och klicka på OK.

Se även:

Offertregistrering

Offertmodulen

Offert, fliken Produktlinjer

Order, fliken Produktlinjer