Oppdateringsveiviser

Når du oppdaterer til ny versjon, starter installasjonsveiviseren først. Installasjonen søker etter tidligere versjoner av programmet, og starter en oppdateringsveiviser når du starter programmet første gang etter at den nye versjonen er installert.

Se mer om installasjon av programmet i Om installasjon.

Se mer om oppdatering til ny versjon Om oppdatering til ny versjon.

Merk! Det er kun systemadministrator/superbruker som kan oppdatere til ny versjon. Oppdateringsveiviser - Brukernavn og Passord

Status

Dersom det under oppdateringen har blitt funnet avvik, vil dette vises under Teknisk informasjon. Du kan lagre denne informasjonen ved å klikke Eksporter til PDF. Avvikene har imidlertid blitt løst under oppdateringen uten feil. Det anbefales likevel at du tar vare på denne informasjonen.

En feil oppsto under oppdatering

Dersom det er funnet feil under oppdateringen som ikke kunne utbedres automatisk, vil du få beskjed om dette.

Rapporter om feilen: Du kan rapportere om feilen direkte til Supportsenter. Forutsetter oppkobling til Internett.

Eksporter til PDF: Informasjon om oppdateringen lagres i en fil i PDF-format, som kan skrives ut, eller sendes elektronisk til Supportsenter. Les mer i Supportsenter Service og brukerstøtte.

Se også:

Om oppdatering til ny versjon

Oppdateringsveiviser - Brukernavn og Passord

Oppdateringsveiviser - Velg Databaseserver

Om oppdatering til ny versjon

Se etter oppdateringer

Last ned systemfiler

Slette innholdet i en systemdatabase