Utforma webbplats

När du har registrerat din webbplats kan du börja att anpassa och redigera innehållet som du önskar fylla din webbplats med. Redigeringen görs i modulen Utforma webbplats, som du hittar genom att gå till Visa - E-handel - Utforma webbplats. Om du har skapat mer än en webbplats i din företagsdatabas, måste du välja vilken av webbplatserna du önskar öppna, både när du ska redigera webbplatsen och när du ska ändra webbplatsens inställningar. Läs mer om detta fönster i Välj en webbplats.

Fönstret Utforma webbplats är uppbyggt i form av en guide som tar dig från ett fönster till ett annat genom att klicka Nästa. Denna guidar dig genom alla flikar där du kan registrera information. Du kan också gå direkt till flikarna Information om företaget, Innehåll, Webbutik och Utforma samt deras respektive underflikar.

Du hittar mer information om de olika flikarna nedan:

Meny

Företagsinformation

Huvudsida

Företagsinformation

Utforma - Designmall

Se även:

Hur skapas en webbplats?

Uppdatera webbplats

Webbplatsinställningar

Administrera licensinformation

Aktiv webbplats