Meny

På fliken Meny finns det länkar till några av de mest centrala funktionerna i modulen.

Vid redigering av webbplatsen kan du antingen gå igenom hela modulen, steg för steg, genom att klicka Nästa. Alternativt kan du antingen använda länkarna i fliken Meny, eller gå direkt till de olika flikarna: Företagsinformation, Utforma - Designmall, Företagsinformation och Huvudsida ,.

Länkarna under Admin går till funktioner som inte tillhör modulen Utforma webbplats. Läs mer om Ledtexter, Inställningar för kundstatusfiler, Hämta webbplatsdata och Koppling till andra webbplatser.

Se även:

Om innehåll på webbplatsen

Hur skapas en webbplats?

Koppling till andra webbplatser

Webbplatsinställningar

Inställningar för kundstatusfiler