Inkassovarsel (Programversioner utan redovisningsfunktionalitet)

Obs! Detta gäller endast programversioner utan redovisningsmodul.

I Inställningar för påminnelser/inkasso anger du hur många påminnelser som ska skickas innan det skickas ut ett inkassovarsel. De fakturor för vilka det har skickats ut många påminnelser visas som förslag till Inkassovarsel och inte som betalningspåminnelse.

Om fakturan inte betalas då heller, föreslås den nästa gång för Inkasso.

Så här skriver du ut ett inkassovarsel:

1. Avmarkera de fakturor som du inte vill skicka inkassovarsel för och klicka på Nästa. Nu visas förslag på fakturor till Inkasso, om du valde detta i det första fönstret. När du har valt vilka fakturor som ska ingå, startar utskriften av inkassovarsel.
  2. Klicka annars på Nästa för att skriva ut inkassovarsel. De visas först som förhandsgranskning på skärmen.
  3. Skriv ut alla inkassovarsel och kontrollera utskriften innan du godkänner dem.
  4. Klicka på Klar för att godkänna.

Fakturorna uppdateras i kolumnen Antal påminnelser och skickas nästa gång till Inkasso.

Se även:

Betalningsöversikt, Fakturor (Programversioner utan redovisningsfunktionalitet)

Registrera betalning (Programversioner utan redovisningsfunktionalitet)

Vidare betalningsuppföljning (Programversioner utan redovisningsfunktionalitet)

Factoring (Programversioner utan redovisningsfunktionalitet)

Betalningspåminnelse (Programversioner utan redovisningsfunktionalitet)

Inkasso (Programversioner utan redovisningsfunktionalitet)