Försäljning > Rapporter

Rapporter

I arbetsområdet för Försäljning kan du generera enkla rapporter, såsom offerter, försäljningsorder, orderbekräftelser, serviceorder och proformafakturor.

Så här genererar du en rapport

1. Öppna offerten/ordern du vill skriva ut, t.ex. genom att gå till Listor - Försäljningsorder och välja ordern från listan.
  2. Klicka Förhandsvisa PDF i verktygsraden, och välj rapporten du önskar att skapa.

Obs! Offerten/ordern måste vara sparad innan du väljer att förhandsvisa PDF:en. Bara sparad information kommer att vara synlig.

3. Välj därefter om du vill Öppna eller Spara filen på din lokala dator.

Du har nu genererat en rapport i PDF-format som du t.ex. kan skriva ut eller skicka via e-post till kunden.

Obs! Du kan inte skriva ut fakturor från Mamut Online.

Se även:

Om Försäljning

Kom i gång med Försäljning

Arbetsområdet Försäljning

Användarinställningar för Offert/Försäljningsorder

Arbeta med offerter och försäljningsordrar

Offert/Försäljningsorder/Faktura/Kreditnota

Listor i arbetsområdet Försäljning

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.