Debiteuren

De debiteurenadministratie geeft u een compleet overzicht over alle openstaande vorderingen van uw relaties en vereenvoudigt het werken met de opvolging van betalingen.

De transacties op een grootboekrekening waarbij is aangegeven dat het om een debiteurenrekening gaat, zullen zowel in het Grootboek als in de Debiteurenadministratie worden geboekt. In het grootboek vindt u de transacties terug op grootboekrekening, in de debiteurenadministratie vindt u de transacties terug op debiteurennummer. Wanneer u in de Relatiekaart een relatie als Klant definieert, zal deze een Klantnummer krijgen welke gelijk is aan het Debiteurennummer.

De debiteurenadministratie verbindt de informatie van diverse modules. U hebt de mogelijkheid om de informatie van andere modules te bekijken met behulp van de knoppen Ga naar relatiekaart, Ga naar factuur en Ga naar boekstuk.

Via de knoppen in de linkermarge kunt u tussen verschillende weergaves en functionaliteiten kiezen.

Door op de pijlknop rechts van Activiteit aanmaken te klikken kunt u aangepaste activiteiten aanmaken. U bepaalt zelf de inhoud van de activiteit en in welke modules de activiteitssjabloon beschikbaar moet zijn.

Meer informatie:

Klanten

Debiteurenoverzicht

Ouderdomsanalyse

Saldo-overzicht

Betalingsherinneringen/incassoberichten genereren

Een incassobestand aanmaken

Nieuwe rentefactuur aanmaken

Een factoringsbestand aanmaken

Gebruikersinstellingen voor Debiteuren

Administratieve instellingen: Debiteur/Crediteur

Activiteitssjablonen