Dokumentliste

Dokumentlisten gir deg oversikt over alle eller utvalgte dokumenter som du og andre som bruker programmet, har opprettet. Det finnes flere ulike funksjoner som hjelper deg å sortere listen slik du at du kan finne det du leter etter på en enkel måte. Det er også søkefunksjoner som kan være nyttige hvis du må lete blant svært mange dokumenter.

Du kan opprette nye og redigere informasjon om eksisterende dokumenter fra Dokumentlisten.

Klikk Slett for å slette markert(e) dokument(er).

Du kan angi et avansert utvalg ved hjelp av Utvalgsinnstillinger i verktøylinjen. Dette vil i så fall overstyre de enklere filtrene øverst i vinduet.

Importere dokumenter: Dokumenter som er opprettet før Mamut Business Software ble tatt i bruk, eller dokumenter som av andre grunner er opprettet utenfor programmet, kan importeres til Dokumentregisteret. Dokumenter du oppretter på kontakter, vil automatisk legges i Dokumentlisten, mens innkommende dokumenter fra kontakter kan importeres manuelt.

Dokumentmaler: En dokumentmal (template) er en spesiell type dokument som inneholder forhåndsdefinert informasjon som f.eks. skrifttype- og størrelse, logo, marger, topp- og bunntekst og fasttekst. Dokumentmaler benyttes for å lette arbeidet med dokumenter som skal ha likt eller tilnærmet likt utseende.

Dupliser til PDF: Oppretter en kopi av dokumentet i PDF-format.

Send e-post: Du kan sende dokumenter på e-post fra dokumentlisten, og via fanekortet Dokumenter i alle moduler der dette er tilgjengelig. Merk av for det eller de dokumentene du ønsker å sende per e-post, og klikk deretter Send e-post. En ny e-postmelding vil åpnes med de valgte dokumentene vedlagt. .

Send telefaks: For å kunne sende dokumenter på telefaks fra Mamut Business Software må du ha installert WinFax, og faksnummeret må være registrert i kontaktkortet til kontakten.

Tips! Ved å høyreklikke på et dokument kan du blant annet åpne, skrive ut eller redigere dokumentet, eller sende det på e-post eller faks.

.Opprette aktiviteter: Ved å klikke på pilknappen til høyre for Opprette aktiviteter kan du opprette skreddersydde aktiviteter. Ved hjelp av Aktivitetsmaler kan du selv velge hvilke aktivitetstyper som skal være tilgjengelige i hver enkelt modul.

I Brukerinnstillinger for dokument kan du tilpasse og bestemme hvilke kolonner som skal vises i dokumentlisten samt hvordan dokumentkortet skal se og ut og fungere.

Filtrene i dokumentlisten

Øverst i vinduet finner du flere filtre som begrenser hvilke dokumenter som vises. Endringer i filtrene vises idet du klikker Oppdater eller benytter funksjonsknappen [F5]. Se mer i Nedtrekkslisten Status.

Husk å klikke Oppdater etter at du har endret filter.

Se også:

Om dokumenter

Om import av dokumenter

Opprette et nytt dokument

Opprette en kopi i PDF-format

Sende et dokument på telefaks

Sende et dokument på e-post

Aktivitetsmaler

Listevinduer

Avansert utvalg