Försäljning > Skapa kreditnota

Skapa kreditnota

Du kan göra en fullständig kreditering av fakturor.

Så här krediterar du en faktura

1. Gå till Arbetsområden - Försäljning - Fakturor och öppna en faktura du önskar att kreditera.
  2. Klicka på knappen Kreditera och sedan på OK.

Obs!
    Innan synkroniseringsprocessen är slutförd kommer den obehandlade kreditnotan att ha en temporär status innan den får ett nummer i systemet.
  3. Du kan nu Redigera den obehandlade kreditnotan om du önskar ändra något i innehållet.
  4. Klicka Fakturera för att skapa den slutgiltiga kreditnotan.
  5. När du har fått ett nummer för kreditnotan kan du välja att visa eller skriva ut den genom att klicka på knappen Förhandsvisa PDF.

Du har nu skapat en kreditnota från en faktura.

Se även:

Om Försäljning

Arbeta med offerter och försäljningsordrar

Kom i gång med Försäljning

Offert/Försäljningsorder/Faktura/Kreditnota

Listor i arbetsområdet Försäljning

Rapporter

Användarinställningar för Offert/Försäljningsorder

Arbetsområdet Försäljning

Skapa faktura från försäljningsorder

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.