Redovisningsinställningar: Reskontra

Reskontrainställningarna är en del av redovisningsinställningarna som du hittar genom att klicka Visa - Inställningar - Redovisning - Reskontra.

Programmet erbjuder många möjligheter för att förenkla rutinerna för uppföljning av både in- och utbetalningar. För att anpassa programmet till ditt företag ska funktionerna du vill använda markeras och inställningar för valda moduler göras.

Reskontra

På fliken Reskontra hittar du alla inställningar som rör reskontran.

Företaget skickar betalningspåminnelser till sina kunder

Företaget skickar inkassolista eller export till inkassobyrå

Företaget exporterar fakturor till factoringbyrå

Företaget räntefakturerar kunder som betalar efter förfallodatum

Företaget importerar filer från bank (OCR)

Företaget använder elektronisk utbetalning

Se även:

Om reskontra

Om betalningspåminnelse/inkassovarsel

Hur skapas en inkassofil?

Hur skapas en factoringfil?

Om räntefakturering

OCR/bank - inläsning av bankfiler

Utför en utbetalning