Leverantörsreskontra

Leverantörsreskontran ger dig en fullständig översikt över alla poster som registrerats på dina leverantörer och förenklar på så sätt betalningsuppföljningen.

Registreringar på ett konto som har leverantörsreskontrafunktionalitet i Kontoplanen, bokförs automatiskt både i Huvudbok och Reskontra. I huvudboken hittar du posterna på konton med reskontrafunktionalitet, medan du i Reskontra hittar samma poster på Reskontranumret. När du på kontaktkortet definierar en kontakt som Leverantör får den ett leverantörsnummer, som är detsamma som Reskontranumret.

Leverantörsreskontra kopplar samman information från flera moduler. Det är ofta användbart att se information från dessa moduler och du kan därför öppna dem direkt från reskontran genom att klicka på någon av knapparna Gå till kontakt, Gå till inköp eller Gå till verifikat.

Via knapparna i marginalen kan du välja mellan olika visningssätt och funktioner i modulen.

Genom att klicka på pilknappen till höger om Skapa aktiviteter kan du skräddarsy aktivitetslistan. Du bestämmer själv innehållet i aktiviteterna och i vilka moduler aktivitetsmallarna ska vara tillgängliga.

Se även:

Kontoplanen

Huvudbok

Kontaktkortet

Leverantörslista

Reskontralista

Åldersfördelning

Saldolista

Utför en utbetalning

Retur från bank

Inställningar

Aktivitetsmallar