Kundreskontra

Kundreskontra ger dig en fullständig översikt över alla öppna reskontraposter som har gjorts för dina kunder och gör det därmed lättare att följa upp betalningen.

Registreringar på ett konto som har kundreskontrafunktioner i Kontoplanen blir automatisk bokförda både i Huvudbok och Reskontra. I huvudboken hittar du posterna på kontot med reskontrafunktioner och i reskontra hittar du samma poster i Reskontranumret. När du definierar en kontakt som Kund i kontaktkortet får den ett kundnummer som är samma som reskontranumret.

Kundreskontra knyter samman information från flera moduler. Det kan vid flera tillfällen vara önskvärt att visa information från de här modulerna, och du kan därför öppna dem direkt från reskontra genom att klicka på knappen Gå till kontakt, Gå till faktura och Gå till verifikation.

Med hjälp av knapparna i marginalen kan du välja mellan olika visningar och funktioner i modulen.

Genom att klicka på pilknappen till höger om Skapa aktiviteter kan du skräddarsy aktivitetslistan. Du bestämmer själv innehållet i aktiviteterna och i vilka moduler aktivitetsmallarna ska vara tillgängliga.

Se även:

Kontoplanen

Huvudbok

Kontaktkortet

Kundlista

Reskontralista

Åldersfördelning

Saldolista

Påminnelse

Hur skapas en inkassofil?

Skapa en räntefaktura

Factoring

OCR/bank - inläsning av bankfiler

Användarinställningar

Redovisningsinställningar

Aktivitetsmallar